Visita al “Campament Urbà 2019”

Comencem la segona setmana del Campament Urbà, amb la visita de la regidora d’infància i adolescència, Consue Campos.

Aquest Campament, és una de les múltiples propostes d’activitats per a l’estiu que tenen a la seua disposició la infància i adolescència del municipi. Cada any l’oferta va creixent, recopilant activitats que van des d’escoletes amb formació musical, esportiva, anglés, educació en valors… o campaments per a dormir fora de casa, la gran majoria, organitzats per entitats que desenvolupen durant tot l’any, activitats amb xiquetes i xiquets.

A petició de les conselleres i consellers del CMI (Consell Municipal d’Infància), la temàtica i ambientació d’enguany, ha anat orientada als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

En aquesta visita, van preguntar que van fer durant la primera setmana, i n’explicaren que aprofundiren principalment en el tema del medi ambient. Per a tal cosa, Paulitronics, va visitar el Campament, traslladant a les xiquetes i xiquets a Neverland, una illa on pareix que tots els habitants, més menuts, han perdut la memòria. Així que el dia d’excursió anaren a descobrir la memòria de Quart de Poblet, i visitaren llocs com l’antiga estació del tren o la plaça de l’ajuntament per conéixer-los tal com eren abans.

Pareix que encara queden moltes aventures i misteris per descobrir en aquest Campament, podeu seguir les seues aventures al seu blog: https://campamenturbaquart.wordpress.com/

Tagged with: , , , , ,