Una representant del CMI de Quart de Poblet forma part del ‘grupo impulsor’ per a la trobada estatal d’UNICEF

Aquest ‘grupo impulsor’ està constituït per xiquetes, xiquets i adolescents representants de consells locals de participació.

Una consellera del Consell Municipal d’Infància (CMI) de Quart de Poblet ha sigut seleccionada per a formar part del “grup impulsor” que organitzarà la 6a trobada estatal de consells de participació infantil i adolescent que cada dos anys organitza UNICEF Comité Espanyol i que tindrà lloc en 2020.

Acompanyada per una tècnica de l’àrea d’Infància, la jove va participar en la primera trobada presencial, que va tindre lloc del 15 al 16 de juny en Cercedilla (Madrid), en la que, al costat de xiquets, xiquetes i adolescents de diferents consells participació de tot el territori, van dissenyar les activitats i van definir les temàtiques i metodologia que desenvoluparan en les jornades del pròxim any.

A més del treball dut a terme per les i els més joves, el personal tècnic acompanyant va poder treballar en un espai propi sobre els reptes que afrontar durant la pròxima trobada des de la part adulta.

L’equip d’àrea de polítiques locals i de participació d’UNICEF Comité Espanyol va ser l’encarregat de dinamitzar la trobada, assumint també la coordinació del treball que es realitzarà a posteriori de cara a preparar la trobada estatal.

Quart de Poblet participa des de la primera edició en 2010 en aquesta trobada, un espai en el qual els xiquets, xiquetes i adolescents poden posar en comú les seues preocupacions i propostes, que seran recollides en els diferents manifestos elaborats per elles i ells mateixos.

Tagged with: , , , , ,