Trobada inici de curs a la Llometa de Llavata

 

Aquest cap de setmana 19 conselleres i consellers s’han traslladat a la granja escola “La llometa de Llavata” per a dur a terme la seua primera eixida de l’any.

 

Passaren el matí del dissabte, gaudint d’un dels seus drets preferits, el dret al joc. Una bona estoneta en què compartir temps de companyerisme, de riure i en el que conéixer millor a les persones amb què compartim l’experiència de participar en el CMI.

 

 

La vesprada var ser una cosa diferent, tot i que també va haver-hi temps per jugar, en els jocs que arribaren al CMI per Nadal… també es va dedicar temps a treballar un poquet en la proposta d’enguany, per tal de saber que pensen les xiquetes i xiquets de Quart de Poblet, sobre el seu poble. També hi hagué temps per a preparar la tradicional gimcana intergeneracional que el consell prepara per a compartir en les famílies.

 

 

La nit, va ser liderada per algunes de les conselleres més majors del Consell d’Infància, una velada de gala, en la que els pijames van ser obligatoris com a codi d’etiqueta i que va estar repleta de proves i jocs, …

Tagged with: , , ,