Somriures sota les mascaretes en la primera sessió del Consell Municipal d’Infància

Aquest dimecres 7 d’octubre, les conselleres i consellers han tornat a Quart Jove per a retrobar-se i iniciar un nou i il·lusionant curs ple de reptes.

El mes de març el Consell va traslladar la seua activitat presencial al format virtual. Temps en el qual van aprofitar per a explicar-nos sobre “El descobriment: l’intrèpid viatge de la infància durant el confinament”. Un diari amb el qual compartir sentir i pensar de la infància del nostre municipi mentre va estar confinada.

No podem oblidar que el CMI està format per xiquetes i xiquets de diferents centres educatius i que en canviar de curs, a vegades, també ho fan de centre. Tot això a fet especialment il·lusionant recuperar la trobada, veure’s de nou i poder jugar en grup. Una vesprada plena d’enginy i creativitat per a fer front a la situació de no contacte físic en la qual jugar des de la distància.

La Regidora d’Infància, Consue Campos, va estar escoltant a les xiques i xics en un espai distés on van intercanviar idees sobre la possible col·laboració de personal municipal per a acompanyar amb eines emocionals durant aquests temps.

En dues setmanes tornaran a reunir-se i segons les propostes que van fer en aquesta primera jornada, sembla que ho faran amb força perquè tenen moltes ganes de posar-se en funcionament per a millorar la vida de totes les persones de Quart de Poblet.