Pautes socioeducatives per al benestar dels xiquets, xiquetes, adolescents i familiars.

Compartim algunes pautes socioeducatives per al benestar dels xiquets, xiquetes, adolescents i familiars.

➡️ Recordem que es manté el ‘́ ́ ̀ per a aquelles persones que el necessiten en els següents ☎️ números de telèfon: , .

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha dissenyat una sèrie de pautes socioeducatives per a ajudar les famílies del municipi a preservar el benestar de tots i totes les seues membres mentre dure l’estat d’alarma. Aquestes recomanacions, elaborades per l’equip de psicòlogues i especialistes del Consistori, se sumen als diferents consells i mesures de caràcter general que ja s’han compartit i que tenen l’objectiu d’assegurar el benestar emocional i psicològic de tots els veïns i veïnes.

Entre les recomanacions socioeducatives per a assegurar la salut mental i física dels xiquets, xiquetes, adolescents i famílies es troben establir una rutina diària, promoure el contacte telefònic amb les persones que volen i crear un ambient positiu a casa. D’igual manera, s’aconsella tindre major flexibilitat i comprensió si el rendiment escolar baixa, així com crear espais personals per a cada membre de la casa. Tot això, a través d’una actitud positiva, assumint aquesta situació com una possibilitat de compartir més temps en família.

Així bé, el Servei d’Atenció a Família i Infància es manté de manera telemàtica de 9 a 14 hores per a totes aquelles persones que es troben en una situació vulnerable o tinguen problemes a l’hora de manejar determinades situacions. Les atencions s’atendran a través de trucades telefòniques en els números 667916152, 687606185 i 687606182.

D’altra banda, es recorda que s’ha reforçat l’atenció telefònica de Serveis Socials en el 961548008, amb horari de 9 a 14 hores; el Servei d’Atenció Psicològica, en els números 667916046 i 667916049, amb horari de 10 a 19 hores; i el Servei d’Assessoria Jurídica de Serveis Socials, en el telèfon 961548008, de 9 a 14 hores.

Más información aquí  https://bit.ly/3bVt9Wm

Tagged with: , , , , , ,