Els xiquets i xiquetes de Quart de Poblet reben a les SSMM els Reis Mags des de balcons i finestres

Les comitives reals van recórrer tots els carrers del municipi amb música, foc i acrobàcies

 

Quart de Poblet va rebre l’esperada arribada de les SSMM els Reis Mags d’Orient amb una cavalcada diferent, en la qual tots els veïns i veïnes, però especialment els més menuts i menudes, van demostrar una gran responsabilitat, quedant-se a les seues cases per a esperar la visita dels tres savis d’Orient.

Malgrat les noves circumstàncies, en la qual les mesures de seguretat i higiene han obligat a reinventar la tradicional festa, les xiquetes i xiquets de Quart de Poblet van viure amb gran il·lusió i felicitat la visita de Les seues Majestats, i els van rebre amb balcons decorats amb llums, globus i les mans gegants que el Consistori havia repartit prèviament.

L’Ajuntament va ajudar els Reis Mags a organitzar tres recorreguts diferents, un per cada Majestat i la seua comitiva, amb l’objectiu que totes i cadascuna dels carrers de la localitat visqueren aqueix moment màgic.

Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pels seus inseparables patges, van saludar a xicotets i majors des dels seus vehicles en una desfilada en el qual la música anunciava des de lluny la seua arribada i els focs artificials animaven el recorregut. A més, les comitives reals anaven precedides per un grup molt especial: xanquers, empassafocs i acròbates sorprenien veïnes i veïns.

Aqueix mateix matí, els i les patges reals ja havien passejat per Quart de Poblet, assegurant-se que tota la infància del municipi havia fet arribar les seues cartes i recordant-los que havien de decorar les seues mans.

La ciutadania de Quart de Poblet va viure una vesprada del 5 de gener molt diferent a les acostumades, però va tornar a demostrar el seu tarannà responsable i solidari per a mantindre la il·lusió i la màgia que acompanyen a aquest dia.