Jornada de convivència fi de curs a Benicàssim

El Consell Municipal de la Infància de Quart de Poblet tanca el curs en la jornada de convivència de fi de curs, celebrada els dies 16 i 17 de juny a l’alberg de Benicàssim.

Durant el cap de setmana les xiquetes i xiquets, han tingut temps de valorar les activitats realitzades enguany, per tal de fer memòria i preparar el ple d’infància que se celebrarà al mes de novembre.

Coses com fer reflexió interna entorn de les coses que elles i ells han aportat, tot allò que el grup, el treball al CMI les ha aportat, seguretat, confiança, fer noves amistats, aprendre a debatre, a parlar en públic o com han de fer perquè el seu entorn conte en la mirada de la infància.

A més, han fet les seues propostes per a millorar el seu treball com a conselleres i consellers així com el treball que desenvolupem les persones adultes que treballem en elles i ells. Demanen ser escoltats i que les seues propostes les tinguen en compte, ampliar les edats de participació en el Consell d’Infància, fer més reunions, …

També hi ha agut temps dedicat a divertir-se i passar-ho bé, gaudint de la piscina, la platja, jugar… tancant el curs en molt bones sensacions, retornant el treball al mes de setembre en Quat Jove.

Etiquetado con: ,