III Trobada de Consells d’Infància en el Port de Sagunt

Aquest dissabte, 28 d’abril, les conselleres i consellers es traslladaren al Casal Jove del Port de Sagunt, per a gaudir de la trobada d’enguany dels consells d’infància i adolescència de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància de la Comunitat Valenciana. Constituïda per aquells municipis que tenen reconegut el segell de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF. El segell es lliura a aquells municipis per la seua excel·lència i bones pràctiques en matèria de polítiques d’infància, entre ells les poblacions d’Alzira, Mislata, Morella, Quart de Poblet, Sagunt i Torrent.

En una jornada plena d’activitats, començant amb un acte inaugural protagonitzat pels mateixos consellers i conselleres, continuant en temps per treballar entorn dels seus drets, una activitat per a explicar com són i com s’organitzen els consells d’infància i adolescència de la nostra comunitat. A més a més un poquet de temps de treball per posar en comú les inquietuds de les xiquetes i xiquets de les nostres ciutats. Els materials produïts durant aquesta jornada, donaran suport a la proposta de treball pràctic de les pròximes jornades que desenvoluparem al municipi de Quart de Poblet, els dies 17 i 18 de maig (III Trobada Ciutats Amigues de la Infància – Comunitat Valenciana). Ací teniu l’enllaç a la inscripció.

L’objectiu és compartir una jornada de convivència i treball en equip de forma lúdica i divertida, per tant continuarem el matí en un dinar de germanor i finalitzant la vesprada en temps per a jugar passar-ho bé, fent honor a l’article 31 de la convenció dels drets dels xiquets i les xiquetes, que reconeix el dret al joc, al descans i a activitats recreatives i culturals.

 

Etiquetado con: ,