Fireta de Nadal 2019

Com cada any, tanquem el curs amb una activitat protagonitzada per les persones voluntàries del nostre municipi, la Fireta de Nadal, dos dies plens d’activitats pensades per a les xiquetes i xiquets, amb espectacles, animació, tallers, jocs, concerts, inflables i altres moltes coses.

Les entitats preparen les seues activitats perquè totes les persones participants gaudeixen d’una bona estoneta, al mateix temps que coneixen el que fan des de cadascuna de les entitats.

 

Les conselleres i consellers també estigueren presents amb un estand propi que donava la benvinguda a la Fireta.

El Consell Municipal d’Infància i Adolescència, amb quatre activitats diferents, tractava de donar a conéixer els drets de la infància d’una manera lúdica.

Jocs com “Lo sabe o no lo sabe”, “La cistella dels drets”, el “Comecocos” o la “Cadena de derechos” van ser dinamitzats per les conselleres i consellers que durant els dos dies, van estar explicant-los a la resta de xiquetes i xiquets que van passar pel seu estand a la Fireta.

També van aprofitar per a penjar una bústia amiga, en la que arreplegaren desitjos per al compliment dels drets de la infància.

Altres de les activitats destacades, van ser els tallers sobre reciclatge, sobre l’ús conscient de l’aigua, la difusió del patrimoni local, consum responsable de roba, la diversitat de cultures, la promoció d’un model de vida saludable, la tinença responsable de mascotes, …

Una fantàstica manera d’acabar aquest 2019.