Fireta de Nadal 2018

El Consell Municipal d’Infància de Quart de Poblet ha participat novament en la Fireta de Nadal els dies 27 i 28 de desembre, al poliesportiu municipal. En aquesta ocasió les conselleres i consellers han realitzat una sèrie d’activitats per a, d’una manera lúdica, conscienciar sobre els drets de la Infància a les persones participants de l’esdeveniment.

Les conselleres i consellers, al costat de l’equip de dinamització, es van encarregar de dur a terme diverses activitats que estaven relacionades amb la difusió dels drets de la infància com els jocs:

“La lliga dels drets”, un joc d’habilitat, reconeixement i rapidesa on les xiques i xics han de tindre molt clars quins són els drets de la infància

“Sap o no sap?” joc de preguntes, com el del programa de televisió sobre qüestions de la infància de quart de poblet, els treballs del consell d’infància en els últims anys, les seues campanyes….

Un “Pictionary del CMI”, amb quatre àrees diferents, en què, habilitats com la mímica, el dibuix o respondre a preguntes sobre el consell d’infància eren les protagonistes.

A més un mapa de Quart de Poblet, on arreplegar el punt de vista i les propostes de millora dels xics i xiques del nostre poble.

Cada any la fireta és possible gràcies al treball de les entitats del nostre poble, enguany 1563 passaports repartits el que son més de 12.500 tallers realitzats en dos dies per 22 associacions del poble. En actuacions per a tots els públics, com el canta i balla per a menuts i l’actuació de Colorin Colorado, la música no sexista que van pinxar les xiques de les cases de joventut, la coreografia amb llenguatge de signes, actuacions del grup de ball de Barranquet o Alejandro Sanmartin, a més del taller de percussió africana.