Trobada digital amb les famílies: “SALUT INFANTIL I ADOLESCENT EN TEMPS DE COVID-19 PREGUNTA A l’EXPERT!”

Trobada digital amb les famílies: “SALUT INFANTIL I ADOLESCENT EN TEMPS DE COVID-19 PREGUNTA A l’EXPERT!”
Dimecres 15 D’ABRIL DE 2020. 18.30 H.

L’Associació Espanyola de Pediatria llançarà un webinar amb el títol “ Salut Infantil i adolescent en temps de COVID-19 Pregunta a l’expert!”,

Com tots bé sabem, la pandèmia del COVID-19 ha canviat de manera dràstica la vida quotidiana dels xiquets i adolescents, per la qual cosa l’objectiu que té l’Associació Espanyola de Pediatria amb aquesta iniciativa és donar consells als pediatres, professionals sanitaris i famílies sobre les cures d’aquests xiquets i adolescents durant aquest confinament.

En la webinar s’abordaran temes tan rellevants com la prevenció dels efectes de l’aïllament prolongat, les cures de salut, l’activitat física, l’alimentació i el suport emocional amb pautes d’actuació, les situacions d’alteracions del somni, com detectar signes d’alarma i en general, resolució de dubtes que plantegen els assistents.

La webinar de la AEP, serà a manera de debat online per a tot el que assistisca amb preguntes i respostes, que permeten ajudar als professionals sanitaris en el consell a les famílies. Com veieu, els ponents són grandíssims experts en aquests àmbits de la salut infantil i adolescent, que segur donaran llum a tots els dubtes que es plantegen.

Modera: Andrea Ropero.

Participen:
• Doctora María García-Onieva, pediatra d’Atenció Primària i secretària de la AEP.
• Doctor Gonzalo Pin, coordinador del Grup del Somni i Cronobiología de la AEP.
• Doctor Julio Álvarez Pitti, membre del Comité de Promoció de la Salut de la AEP.
• Alicia Vivó, mare de pacients pediàtrics i membre de #FFPaciente.

Gràcies a tots i ajudem a l’Associació Espanyola de Pediatria a difondre aquesta fantàstica iniciativa.

Tagged with: , , , , , ,