El dia de les votacions del Consell Municipal d’Infància

Un any més, els centres escolars de Quart de Poblet han acollit el procés d’elecció democràtica de les representants i els representants de xicoteta edat del municipi.

Cada centre organitza les votacions segons les seues necessitats, en alguns de ells voten tots els grups de primària, en uns altres tota secundària, i en altres solament el cicle d’aquells cursos en els quals poden ser seleccionats. El procés de les eleccions va més enllà del dia en el qual se celebren les votacions, després de la visita dels dinamitzadors als col·legis per a preguntar què pensen sobre el seu municipi i explicar-los com des del consell podien participar per a intentar millorar el seu entorn; les xiques i xics interessats, presenten les seues candidatures en el centre per a optar a ser part del CMI. Finalment en la jornada de les eleccions, cada xiqueta i xiquet decideix lliurement, qui prefereix que siguen els seus representants.

En breu els centres ens comunicaren els resultats de les noves incorporacions, que al costat de les xiques i xics que van ser triats el curs passat, es reuniran per primera vegada tots junts el dimecres 17 d’octubre a Quart Jove.

Tagged with: , , , , ,