El Consell d’Infància, torna al carrer, per a recordar-li a la ciutadania que han de cuidar del nostre entorn.

 

Durant el curs 2016/2017, les xiquetes i xiquets del Consell Municipal d’Infància, van prendre la decisió d’intervenir en la cura del seu entorn a través de la Campanyaa “Jo sóc net”. Aquesta acció té l’objectiu de premiar el bon comportament de la ciutadania, per a açò les conselleres i consellers, premiaren amb xapes a aquelles persones que actuen de manera responsable i respectuosa amb les seues mascotes, arreplegant i rebutjant els seus excrements, en les papereres.

 

Aquest dimecres 28 de març, pretenen recórrer els carrers de la localitat per a sensibilitzar sobre aquest problema. Distribuint-se en dos grups, realitzaren un recorregut per la zona Sant Onofre, Turégano, Poliesportiu i Biblioteca. Acostant-se a parcs, pipi-cans i zones de passeig en les que han pogut detectar que passegen persones amb les seues mascotes. D’aquesta manera, les xiquetes i xiquets, en cas de trobar a alguna persona que no estiga sent molt cívica, poden fer-li lliurament d’un fullet sobre les conseqüències, normativa i recomanacions per millorar el seu comportament amb l’entorn.

   

 

 

 

 

 

 

Aquesta acció, s’afegeix a les ja realitzades durant el curs passat, com el stand en la Fira de Comerciants i Associacions o la seua intervenció durant la Festa de Sant Onofre.

Etiquetado con: ,