Consell Municipal d’Infància

El Consell Municipal d’Infància inicia el seu exercici amb major nombre de participants #QuartdePoblet

El nombre de consellers i conselleres és ja de 64.

El Consell Municipal d’Infància de Quart de Poblet ha celebrat la primera reunió d’aquest exercici, en el qual el nombre de consellers i conselleres és el major de la història d’aquest òrgan consultiu, creat fa 11 anys. En total, són ja 64 els membres del CMI, una xifra que s’ha anat incrementant any a any, i estan representats tots els centres escolars del municipi.

Durant la reunió, es van fer les pertinents presentacions i es va lliurar als i les participants la carpeta amb la documentació del Consell. A més, d’una banda, les conselleres i consellers van estar realitzant dinàmiques per a conèixer-se, i per un altre, les famílies dels xiquets i xiquetes van conèixer el funcionament del CMI, el sistema de treball i el calendari del curs, que inclou les pròximes reunions, la trobada i el ple infantil.

La regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Consue Campos, explica que “des de la Regidoria d’Infància comença un nou curs il•lusionant amb multitud d’activitats al qual s’incorpora el Fòrum d’Infància i s’estrena el recentment aprovat Pla d’Infància”. Campos va donar la benvinguda a totes i tots els participants en el CMI i va subratllar la importància que actuen com a representants dels xiquets i les xiquetes de Quart. “És una experiència de creixement personal per a tots els consellers i conselleres que han passat per ací i un orgull poder contribuir a fer un millor poble amb la mirada de la infància”, va afegir.

El passat 3 d’octubre, els i les escolars del municipi van celebrar les eleccions dels representants d’una part del CMI, en concret, de 5é d’Educació Primària i de 1r i 3r d’Educació Secundària. Les votacions se celebren anualment i les reunions es convoquen normalment els dimecres alterns a la vesprada a Quart Jove.