Cibercorresponsales de Quart de Poblet, participen en el 7º Trobada Estatal

Conselleres i consellers, s’han traslladat aquest cap de setmana del 27 al 29 d’abril a la població d’Alcázar de San Juan (Ciudad Real) juntament amb altres 80 cibercorresponsals de diferents llocs d’Espanya.

Sota el lema “Nos desvirtualizamos para vencer a los gigantes” les xiques i xics deixen a un costat les pantalles dels seus ordinadors i dels seus telèfons per a conèixer-se en persona, compartir experiències i aprendre sobre participació, drets d’infància, tecnologia i comunicació. La Plataforma d’Infància va organitzar per a ells un taller de “Sensibilización en diversidad afectivo sexual y de identidad de género” que van impartir des de COGAM, el col·lectiu LGTB+ de Madrid, i un taller sobre “El lenguaje de la imagen. La imagen como herramienta para contar mensajes”, impartit pel fotògraf Miguel M. Serrano.

A més, com a novetat, enguany els Cibercorresponsales van participar en un taller per a fer aportacions a Llei Orgànica per a Eradicar la Violència contra la Infància en la qual les ONGs que formen part de la Plataforma d’Infància estan treballant juntament amb el Ministeri de Sanitat, Assumptes, Socials i Igualtat; taller impartit amb la col·laboració de Save the Children.

Etiquetado con: ,