Celebració del Consell Municipal de la Infància de Quart de Poblet del 20 de novembre Dia Mundial de la Infància

Celebració del Consell Municipal de la Infància de Quart de Poblet del 20 de novembre Dia Mundial de la Infància

El Consell Municipal de la Infància ha començat la seua programació en el present curs 2013-2014, organitzant una activitat oberta al municipi, amb motiu de la celebració, dimecres 20 de novembre, del Dia Mundial de la Infància.

 

 Consell Municipal d'Infància, Quart de Poblet, 20 de Novembre

Els consellers i conselleres oferiran, aquest dimecres dia 20, de 18 a 19 hores, en la Plaça del País Valencià, a les portes de l’Ajuntament de Quart de Poblet, una sèrie d’activitats informatives i lúdiques, per a donar difusió als drets de la infància i conscienciar a la ciutadania de Quart de Poblet, de la importància de conèixer, respectar i cuidar la seua infància.

 

Informació, xapes, puzles, jocs de preguntes, cartells… Tot açò dut a terme amb el seu esforç i il·lusió per ser la veu de la infància del seu poble.

 

Aquesta activitat compta amb la col·laboració d’Unicef, entitat amb la qual l’Ajuntament té signat un conveni de col·laboració, dins de les línies d’intervenció de la Regidoria d’Infància.

 

Quart de Poblet posseeix el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància des de l’any 2.004 i pertany a la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, confirmant el compromís del consistori per la participació dels xiquets i les xiquetes en la vida municipal.

 

No podeu perdre-us-ho. Us esperem!

Tagged with: , , ,