Albergada Fi de Curs 2019 – Benicàssim

Els nostres xiquets i xiquetes del Consell Municipal d’Infància i Adolescència han gaudit d’un diferent cap de setmana, amb la ja tradicional trobada de fi de curs, que recordem va ser una petició d’elles i ells.

Aquest dissabte, l’Alberg Juvenil Argentina, a Benicàssim, va acollir l’albergada de fi de curs, després d’una benvinguda de jocs, preparats per la comissió encarregada, van donar pas a temps de lleure, per banyar-se a la piscina.

La cosa interessant va vindre a la vesprada, quan les conselleres i consellers van començar el treball d’avaluació del curs, arreplegant els seus aprenentatges i reflexions per al curs vinent. Hi hagué més coses que l’avaluació, també van tindre temps per anar a preparar un berenar de germanor i anar a la platja una estoneta.

Ja a la nit, la comissió de Jocs Nocturns, va preparar una divertida vetllada amb un passeig per l’avinguda marítima per a finalitzar la jornada.

Diumenge de matí va ser de nou, moment de treball compartir en el que fer el plantejament de les línies per al començament del curs venint. A última hora del matí, s’esperava l’arribada de familiars que venien a recollir a les conselleres i consellers. No sent això un comiat definitiu, i quedant per a la pròxima i última reunió del curs del CMI, el 5 de juny, per a fer avaluació entre totes i tots, i comiat fins a setembre de 2019.

Tagged with: , , , , , , ,