Albergada al Casal d’Esplai, en commemoració del Dia Universal del Xiquet 2017

Albergada al Casal d’Esplai, en commemoració del Dia Universal del Xiquet 2017

L’àrea d’Infància de l’Ajuntament de Quart de Poblet commemora el Dia Universal del Xiquet, que se celebra tots els anys el 20 de novembre, és un dia dedicat a tots els xiquets i xiquetes del món, i en el qual recordem i treballem per a sensibilitzar, promocionar i visibilitzar els drets de la Infància i la Participació Infantil.

Infància, Quart de Poblet, Albergada, Activitats, CMI

És un dia de celebració pels avanços aconseguits, però sobretot és un dia per a cridar l’atenció sobre la situació de les i els xiquets més desfavorits, donar a conèixer els Drets de la Infància conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament.

Per a açò, enguany les Conselleres i Consellers del CMI han participat durant el cap de setmana d’una albergada de treball i jocs a l’alberg del Casal d’Esplai del Saler, a la qual també han assistit les famílies, i en la qual s’han preparat les intervencions de xiquetes i xiquets en el pròxim Ple d’Infància, acte on expressen les seues opinions altes i clares.

Infància, 2017, Quart de Poblet, Informació, Activitats

Durant el Ple d’Infància que se celebrarà el dijous 23 de novembre en el Saló de Plens Municipal, a les 18:30 hores, les i els ciutadans més xicotets representats a través del Consell Municipal d’Infància i Adolescència, de Quart de Poblet, plantejaran les seues preocupacions, faran balanç del curs anterior i exposaran les seues propostes per al nou curs, un curs ple d’activitats i projectes en el qual s’implementarà el recentment aprovat Pla d’Infància i Adolescència de Quart de Poblet 2017-2021, un Pla que ha sigut participat per la Infància del Municipi. L’entrada a l’acte és lliure.

Infància, Activitas, CMI; Quart de Poblet, 20 de novembre

Nacions Unides celebra aquest Dia Internacional del Xiquet en honor a l’aprovació de la Declaració dels Drets del Xiquet en 1959 i a la Convenció sobre els Drets del Xiquet en 1989, el tractat internacional més ratificat de la història.

Dedicar un dia internacional a la infància també serveix per a fer una crida mundial sobre les necessitats dels més xicotets i per a reconèixer la labor de les persones que cada dia treballen perquè els xiquets i xiquetes tinguen un futur millor.

Per un dia de les xiquetes i xiquets, compromès amb els Drets de la Infància.

Infància, Quart de Poblet, CMI, Albergada, Activitats