El Consell Municipal d’Infància, arranca fort aquest nou curs amb un total de 64 xiquetes i xiquets.

El Consell Municipal d’Infància, arranca fort aquest nou curs amb un total de 64 xiquetes i xiquets que passen a ser part de l’òrgan per a la participació democràtica de la infància en el municipi.

En el seu 13 aniversari, les Conselleres i Consellers del curs passat van donar la benvinguda a les seues noves companyes i companys, en una vesprada per a la qual havien organitzat jocs amb els quals ensenyar els drets de la infància, conéixer el funcionament del consell, el seu recorregut i història.

 

 

 

 

 

 

 

L’acte, al qual també van acudir les famílies, va tindre una primer part, en la qual Consue Campos, Regidora d’Infància, va donar la benvinguda, va entregar el pack d’acolliment i va presentar a cadascun dels xiquets i xiquetes, donant-los les gràcies per comprometre’s com a representants de la infància per a la millora del municipi.

La vesprada va continuar amb una xicoteta reunió amb les famílies, en les quals explicar-los el valor del treball del qual ara són protagonistes les seues filles i fills i agrair-los el suport en aquest projecte.

Tagged with: , , , , , ,